Det er ingen leg at offerere outplacement Odense!

Der foregår så absolut meget i Odense lige for tiden! Den omstridte vej, som har skåret Odense over i, er nu langt om længe lukket for al slags trafik. Der har som altid været både røster for og imod… Men ligegyldig hvad, er den nu en kendsgerning! Det er en ubestridelig kendsgerning, at Odense er på vej fremad, Odenses øverste ledere arbejder for tiltrække nye mennesker, samtidig med, at de har lyst til at fastholde dé, de allerede har! Jeg tænker løsningen i forhold til at nå dette mål, lægger i at forsikre om, at der er et arbejde til alle… Der er i forvejen et godt vikarbureau Odense {www.temp-team.dk}, som er formidable til at formidle rekruttering Odense {https://temp-team.dk/arbejdsgivere/rekruttering}, samt outplacement Odense {https://temp-team.dk/arbejdsgivere/outplacement}. Men det her vikarbureau Odense kan ik’ være den eneste spiller… Byen behøver mange flere vikarbureauer, som kan varetage den samme funktion, som dette ene vikarbureau Odense allerede gør… Jeg er ekstremt overbevist om, at flere bureauer er den eneste vej for Odense nu…

I 5 måneder har jeg jobbet på på dét vikarbureau Odense, som jeg omtalte som eksempel. & jeg må virkelig sige, at kollegaerne og jeg gør det virkelig super duper godt! Vi er rigtig kløgtige til både rekruttering Odense & outplacement Odense… I de forgangne år har mine kollegaer og jeg været virkelig effektive til at matche ledige mennesker med forretninger. & majoriteten er begejstrede for vores drivkraft… Disse holdninger kan vi se i de undersøgelser, vi foretager adskillige gange om året. Jeg er glad for at være medspiller i et anerkendt vikarbureau Odense, men vi ka’ ik klare Odenses udfordringer på egen hånd… Så min opfordring i dag er derfor: klem ballerne sammen…! Vi behøver virkelig mange flere vikar-bureauer i Odense, der ønsker at hjælpe de mennesker, der ik´ er i arbejde. Med denne tilgang danner vi en underskøn by, der kan udvikle sig positivt… Jeg begærer Odense, & ønsker at se den folde sig ud… Og derfor er det afgørende med et ekstra vikarbureau Odense, der kan fascilitere byens udvikling.