Den excellente kaffeautomat på min arbejdsplads

Koffein i kaffen hjælper mig med at være frisk, men jeg er virkelig også glad for smagen ved en velsmagende kop kaffe. Når jeg er ankommet på arbejde, er det første, jeg gør, at gå hen til kaffeautomaten for at lave mig noget kaffe. I tidens løb har vi haft mange kaffeautomater, men de har ikke alle sammen været ligeså gode som de andre. Jeg indtager to eller tre kopper, imens jeg er på arbejde, men imens jeg er derhjemme, har jeg bare ikke tid til at gøre det. Jeg er foran computerskærmen hele dagen lang, og jeg arbejder i en bank. Jeg kan godt lide mit job, men idet jeg får fri, skal jeg hjem til mit andet job – mine 3 børn. Jeg er bosiddende i et flot hjem sammen med Frederik og vores 3 smukke børn på henholdsvis 3, 6 og 8 år. Min familie er det bedste, jeg ved, alligevel er det besværligt at passe både job samt mine børn. Derudover sover jeg ikke ret meget om natten, for min søn på 3 græder meget, og jeg må vågne og så få ham til falde i søvn. Det betyder, at jeg altid er træt på jobbet, men glædeligvis er der en kaffeautomat, og den kan jeg ikke leve uden.

Arbejdets nye kaffeautomat er helt sikkert den bedste af dem alle sammen, og dermed vil jeg så sige, at en lækker kop kaffe kun kommer med en god kaffeautomat som denne. Faktisk er det sådan en skønne kaffeautomat, som vi har ovre på kontoret, som mig og min mand tænker på at få.