De fleste pallerammer bør nemt benyttes til bede

Den vigtigste fordel ved at benytte pallerammer til højbede bliver, at rammerne har mulighed for at stables holdbart ovenpå hinanden, hvilket giver det resultat, at dit bed i virkeligheden kan laves så højt, du ønsker. Dette resulterer både i en god luehøjde, holder urterne bort fra dårlig muld, & forøger jordvarmen ved planterne. En ting, størstedelen plejer at sætte i forbindelse med urtebede, er pallerammer nok sædvanligvis ikke rigtig, men pallerammerne forekommer sig rent ud sagt rigtig gode til formålet! Dårligt og naturligt træ bliver pallerammer tit produceret af, hvorfor de ikke må befinde sig i ubeskyttet kontakt med jordbunden. Dække indersiden med stof kan man evt..

Jeg tænker selv, at de har en temmelig optimal bredde til små bede med blomster og urter, men størstedelen føler eventuelt, at de er ganske små. Idet man fortryder, at man fik lavet et urtebed af dem, er det lykkeligvis ej mange slanter, der er gået tabt, da pallerammer heldigvis er billige. Pallerammerne er lette snildt at pakke sammen, hvis rammerne ikke anvendes, og pallerammer bruges normalt til hurtigere at kunne placere varer ovenpå paller. At rammerne har en fin bredde er noget andet godt ved at indrette pallerammer som køkkenhave. Det bedste råd bliver vist, at man bare bør forsøge sig frem.

Står du som værende havemenneske plus har lyst til at installere fine højbede? Præcis med hvilken metode, den type højbede bør designes, får du nok problemer ved at få at vide i det tilfælde. Jeg kan give et enkelt svar: pallerammer.