Da jeg kom på efterskole i 8 klasse var jeg overlykkelig…

Desværre har vores dreng ik nydt sin folkeskole… Der har været en dårlig social dynamik… & desværre været konfronteret med mobning! Det har bare været koloenormt forfærdeligt! Jeg har været ked af det, & det har han begribeligvis ligeledes været… Vi har i aftes finally opdaget løsningen på problemet… Vi har bestemt os for, at han tager afsted på efterskole i 8 klasse…! Det er snart, så han ska ik holde vejret i særlig lang tid endnu! Vi er alle temmelig ekstatiske over vores afgørelse! Faktisk var det vores knægt, der fandt frem til efterskole 8 klasse [www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html]. Og jeg støttede fuldstændig op om hans gode forslag, dengang da han kom med det til os, for snart seksten måneder siden… Jeg har udelukkende hørt gode ting om at tage på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke spor nervøs. Der er ingen tvivl om, at det bliver helt igennem fantastisk for ham at komme væk!

Vi har dog dét problem, at vi ej kan bestemme os for, hvilken af Danmarks efterskoler, vi skal sætte vores lid til! Der er utallige efterskoler, og jeg har forsøgt at skabe mig det gyldne overblik, men jeg føler virkelig, at det er svært!! Så jeg beder til, at i smukke bloggere har lysten til at bistå mig med at opstøve en super dejlig efterskole 8 klasse… Jeg har læst mig til, at det ik’ er samtlige efterskoler, som er i stand til at tilbyde undervisning til 8. Klasse, så husk, at det altså ska være en efterskole 8 klasse. Ellers beder vi til gud om at kunne finde en efterskole 8 klasse, der offererer guitarundervisning! Det elsker han rigtig meget, og det har hjulpet ham fantastisk meget, når han har været modløs! Derfor er det et essentielt krav, at han kan blive ved med at blive bedre.