Book underholdning hos et bookingbureau – nogle håber på book standup andre mener book livemusik

Et par uger siden valgte jeg at være en del af udvalget for fest for den ankommende store fest på jobbet. Sidenhen fik jeg tildelt ansvaret for at kontakte et bookingbureau som der kan finde et indslag, som vil opmuntre os midt på aftentiden. Vi har sportstema hen over dagen, mens programmet om aftenen står på ”book underholdning” af at noget sjov hos et bookingbureau. Ak at beslutte sig.

Jeg lytter til de andre mennesker i festudvalget, når det kommer til book underholdning. Men nogle siger book standup og andre vælger book livemusik. Jeg har bedt de andre afstemme omkring book livemusik eller book standup og ved I hvad. I alt er vi 9 i udvalget og off course lander der samme stemmetal på book livemusik og book standup. Derfor bør jeg selv overveje imens jeg snakker med det bookingbureau, jeg som ser professionelt ud.

Jeg er nu så svineheldig, at der ik er kolleger, som at der har kompromisløse overbevisninger om hverken det ene eller andet når det kommer til book underholdning. Så jeg går ud fra det kommer til at komme an på, hvem det udvalgte bookingbureau beretter der er ledig på dagen. Naturligvis samtidig hvad book underholdning af standup i sammenligning med livemusik skal koste.