Boliger til leje: Flytte til lejebolig Nordsjælland/lejebolig Hillerød fra lejebolig København s/lejebolig Ørestad

Som I læsere sikkert er klar over er undertegnede jo i 4. måned. Og min graviditet har sat refleksioner i gang omkring vores nuværende lejebolig Ørestad , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/oerestaden/, som lige straks bliver for lille til os samt et barn. Med imponerende 95 m2 virker den vel ikke så lille.Den lejebolig København S er ganske enkelt opdelt i et styk lille soverum i kombinaiton med en ret stor daglig stue der går ud i et med køkken/alrum. Med den indretning har vi ikk en fremtid med at kunne lave et værelse til det kommende barn i vores lejebolig Ørestad hvor vi kan lukke larmen ude.

Hr. Kæreste & undertegnede gør efter boliger til leje , http://nordichousing.dk/, . Blandt andet ser min kæreste og jeg efter lejebolig Hillerød , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/hilleroed/, /lejebolig Nordsjælland. Her bor vores hjælpsomme forældre. Gravide mig og Hr. Kæreste leder nu efter boliger til leje. Vi ser især efter lejebolig Nordsjælland nærmere bestemt lejebolig Hillerød. Her bor vores søde forældre. Det bliver vældigt hensigtsmæssigt, såfremt de i en fart kunne komme forbi for at hjælpe med babypasning. Boliger til leje fylder derfor de seneste ledige stunder pga fremtidsdrømmen om at droppe vores lejebolig København S fremover bo i lejebolig Nordsjælland

Preben og jeg har været temmelig henførte over den nye lejebolig Ørestad. Det er faktisk blot den manglende rumopdeling + måske beliggenheden for lejebolig København S der hæmmer Hr. Kæreste og mig en smule. Min kæreste og jeg præfererer i udgangspunktet at leve i lejebolig, og det er således igen boliger til leje jeg og han tager fat i ved den bedste boligside. Boliger til leje er virkelig så enormt fri for renter og lån i sammenligning med at skulle ind på ejerboliger. Med det argument i ryggen kommer vores lejebolig København S til at blive skiftet til en større lejebolig Nordsjælland med flere værelser.