Begynd på musikefterskole

Genren klassisk musik spiller vi på vores musikefterskole , http://www.orkesterefterskolen.dk/Musikefterskole, . Niende el. tiende klasse er det muligt for dig at udføre hos os og derudover gøre noget, du elsker, at spille musik. Hvad enten du har musik som hobby, el. du vil have en karriere i musikkens verden, må alle være på denne efterskole. Der findes tre varierende musiklinjer på denne musikefterskole: en instrumentlinje, klaverlinjen & sang- og skuespilslinjen, og på grund af det kan vi forsikre dig om, at du vil få lov til at lave lige akkurat det, du har lyst til. Du kan få et pragtfuldt skoleår med musik, nye, gode venner, rejser og talrige andre fremragende oplevelser på denne efterskole.

Du kommer selvfølgelig til at have de basale fag her hos os på vores musikefterskole, men du vil samtidig få klassisk-musik-undervisning af konservatorieuddannede skolelærere. Du kan få soloundervisning en gang om ugen, og du vil have tid til at øve og spille alle morgener. Derudover kan du få faglig rådgivning om din videre musikalske udvikling, såfremt du har lyst til det.

De tre musiklinjer på vores musikefterskole inkluderer varierende musikinteresser. Vi har linjer til dig som spiller på et instrument, til dig der kan spille på klaver foruden for dig som synger samt spiller teater. Vi har ej blot vores linjer, men også flere varierende andre fag, hvor du kan blive lært talrigt betydningsfuldt angående musik et cetera. Ikke at få sceneskræk, kan du f.eks. blive lært.