At dødsboer ryddes er nødvendigt, så boligen har mulighed for at sælges igen

I den forfærdelige situation, at en af dine forældre er død samt har arvet deres hus overfyldt med en hel del ældre møbler, befinder du dig eventuelt? Her er du tit for presset til at ordne det forladte dødsbo, især de 1000 himstergimser, de gamle har fået sammenskrabet gennem tiderne. Nogle møbler, du selv ønsker at have, findes der bestemt, eller som de afdøde har valgt bør foræres til nogle andre, men resten foretrækker du at skaffe dig af med. Med os kan dødsboer ryddes, & vi er tilmed klar med specialrengøring til sidst – vores firma har en simpel mulighed.

Du behøver pga. dette ikke bekymre dig om noget som helst andet udover at fortælle os, hvornår vores virksomhed bør starte, fordi når dødsboer ryddes, bliver møblerne givet til arvinger og solgt på auktion. Vi kan garantere, at dødsboet bliver fuldstændig klart til nye købere, plus bagefter en specialrengøring kan du være overbevist om, at der næppe bliver én enkelt nullermand i huset.

I den situation at man for nylig har mistet et menneske, som stod en nær, bliver det væsentligt at det hele ikke forværres af, at du så bliver nødt til at rode med at afmelde den afgåedes ydelser eller rengøre personens hus. Den specialrengøring, som opstår idet dødsboer ryddes, bør du lade os klare, så du alternativt kan tage vare på dig selv.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>