Hverdagen på håndboldefterskole

I sommers flyttede moi på en skøn håndbold efterskole. Jeg vil betro, at efterskoleopholdet virkelig overtrumfer alt jeg havde troet på. Inden jeg startede var jeg lidt bekymret når jeg spekulerede over, hvorvidt jeg ville kunne lide at bo flere måneder på håndbold efterskole Jeg ankom og var lidt nervøs. Men alle har det jo lige sådan. Min gang-veninde Sarah går ligesom mig til efterskole håndbold, og der kan hende og jeg træne sammen. Det gjorde det trygt dengang vi ik’ havde lært nogen at kende. I dag kender jeg især dem, som ligesom jeg selv går på håndboldefterskole linjen. vi går flere end firs fyre og piger , jah forvent ikke at man problemfrit kan holde styr på navne på de hoveder, du ikke har undervisning eller idræt sammen med.

Hverdagen på håndboldefterskolen

På min håndbold efterskole er enhver op før 07 … for at ud at jogge Uf! Jeg kan bedst lide at spise cornflakes med dundynen mens jeg tager det stille og roligt. Efter vores tur ude er der på anden anden side dejlig morgenmåltid. Derefter skal vi have almen undervisning. Størstedelen af eftermiddagen udøver jeg efterskole håndbold. Samtlige unge fra håndbold efterskole + de øvrige linier indtager aftensmad omkring klokken 6. Efter det SKAL alle befinde os på vores værelse en stilletime. Det er i grunden meget rart at få en time, hvor du ved at samtlige elever slapper af/laver lektier. Jeg aner ikke, hvornår vi ellers skulle få dem fixet. Størstedelen af hverdagen er vi til engelsk eller matematik eller spiller efterskole håndbold og om aftenen starter der ofte sjov som jeg ikke gider undvære. Vi fremviser billeder, vi fejrer som vi bor på gang med, vi konkurrerer i Stratego, holder romantiske film, danser lancie og i aften har har en af de andre lige lavet en ordleg. Stilletiden er faktisk det eneste tidspunkt, hvor folk laver lektier og er sig selv.