Angående vores baghave, udsigt, vedligeholdelsesfrit hegn og indkig

Nu hvor jeg og min kæreste er blevet nyudkårne herrer i egen villa må vi altså til at beslutte os for ting og sager som vedligeholdelsesfrit hegn som for eksempel komposit hegn. Vores baghave går umiddelbart hen til en offentlig eng og indkigget er udelukkende lukket af med nogle bambus. Vuet er udsøgt, men foruden et vedligeholdelsesfrit hegn har folk mulighed for at skue ugeneret i haven. Og mig og kæresten vil gerne have nogle områder af vores have, hvor vi ikk risikerer at blive set på.

Siden min kæreste og jeg flyttede til Slagelse er jeg startet på at søge på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn. Magnus og jeg ved ik’, hvor vidt vi foretrækker et komposit hegn, men vi vil bestemt foretrække et vedligeholdelsesfri hegn (www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn), som vi vil montere. På det punkt er kæresten og jeg ligesindede.

Min svoger har komposit hegn i haven, og et hegn er herren utrolig lykkelig over. Et komposit hegn kan vidst købes i forskellige højder og kulører. Hans vedligeholdelsesfrit hegn er gråt/sort, men jeg og min kæreste vil foretrække et hvidt komposit hegn. Ham og jeg kan lide noget mere lyst og landligt.