Alle synes, at dét er næstekærligt at bruge moneter på en motorcykel forsikring…

I fredags kom familien hoppende og spottede et skilt, som førte kampagne for motorcykel forsikring (http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen). Først kom flere til at overveje, om ik den grammatisk korrekte stavning er: motorcykelforsikring (http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel)… Dernæst tænkte jeg over, hvorfor, at dét er altafgørende at tegne en motorcykelforsikring. Vi tænker, at der er en enorm fare forenet med at bevæge sig rundt på en MC, & af den grund er det altafgørende at købe en motorcykel forsikring!

Langt de fleste finder forsikringer dyre. Og langt de fleste tænker derfor ofte, om dét er en god investering. Men mange mennesker mener, at en motorcykelforsikring er et must. Dé takster, jeg fik øje på var udtryk for en temmelig billig mc forsikring, af den grund er der overhovedet ingen tilgivelse for ej at eje en motorcykel forsikring. Dét var en enorm billig motorcykel forsikring, sådan at alle mennesker har råd til at investere!

Det bemærkelsesværdige forsikringsselskab offerede også forsikring Harley Davidson (http://hog.mondux.dk/). Dén art, lige knap så billig motorcykel forsikring er stilet mod, selvfølgelig, kun til kunder med en mc af dét brand. Forsikring Harley Davidson er temmelig meget dyrere, men dét er virkelig ingen kioskbasker. Der er en grund til, at de ikke kan offerere en billig mc forsikring til Harley Davidson. Det dikterer jo netop en unik forsikring Harley Davidson, & sådanne er mere bekostelige, hvilket skyldes, at MC’en ligeledes er dyrere. Så altså hvis man som kunde ik ønsker at give dén pris, må man købe en anden type motorcykel, hvor man kan købe en billig mc forsikring. For som argumenteret for, kan du ik undgå at købe en assurance, da forsikringer skam ikke bare købes for en alene, men ligeledes for dem du evt. rammer i en ulykke. Så vi er af den overbevisning, at det ér meget næstekærligt at købe en billig motorcykel forsikring!