Afsted med krapylet til Costa del sol, Torremolinos eller Fuengirola

I dag hvor min baby er i morgen syv måneder undertegnede mega lyst til et afslappende og langvarigt stay på for eksempel Costa del Sol. Manden og jeg holder hvis det er muligt på rejser hvert kvartal til alt fra storbyferier i Venedig og Vienna til langvarige rejser til Indonesien, ved Østersøen eller til San Fransisco, New York & Boston. Som følge af dette er jeg ved at være fortvivlet. Efter vi fik barn har vi vitterligt blot været på tur i huset i Sverige de seneste femten mdr. Gab.

Personligt har jeg tænkt på Fuengirola eller Torremolinos nu Hr. Kæreste og jeg plaprer vedr., hvorhenne der virker fornuftigt at trisse på rejse med bebs. Man er i det område ret tæt på Malaga-byområdet, hvis jeg eller manden går og mangler en slat fornemmelse af by. Og der virker ret gemytligt samt med tilfredsstillende nærværendeherværende humør, herligt klima og god mad i både Torremolinos og Fuengirola.

Jack fabler glad om Costa del sol. Der i området var han som 21, og han synes, hvordan Costa del sol har mere at byde på end Fuengirola og Torremolinos. Selv har jeg ikke været på Fuengirola, Costa del sol eller Torremolinos, og det kan være at han har en pointe. Der er på den anden side en smule længere med fly til Costa del sol end der er til Torremolinos og Fuengirola. Veninder som ferierer ska’ adspørges.