Aah frugtkarameller med bær og bløde flødekarameller er sååå godt

Bedsteveninderne kender til, hvordan sukkerglade mig er super fornøjet over frugtkarameller med smag af hindbær, passionsfrugt eller jordbær og bløde flødekarameller - karamelleriet.com/item/vores-karameller, - karamelleriet.com/karameller, . De gav mig så en pose lokkende flødekarameller & en opskrifts-bog, så undertegnede selv blive dygtig til at fremstille bløde flødekarameller og frugtkarameller til min fødselsdag.

Jeg er desværre ikke en stor køkken-mester og fremstiller sådan gentagne 13-15 retter hver gang. Men optimistiske mig tror på projektet med frugtkarameller og flødekarameller, i fald at jeg virkelig prøver og lærer at improvisere med det. Spørgsmålet er så, hvor mange frugtkarameller og bløde flødekarameller der må laves så jeg kan opskriften udenad.

Det kan tænkes at undertegnede ender med at skabe mine hjemmelavede flødekarameller og frugtkarameller som værtsgaver igen til de søde veninder. Sikke en fornøjelse. Så kan det være at gavmilde mig indkasserer kogebøger på indbydende søde ting hvert år til fødselsdag. Hihi. Men ideen med hjemmeskabte frugtkarameller eller bløde flødekarameller til gaveide virker altså ik så stupid. Vennerne kan lide såfremt en eller anden kommer med hjemmestrikkede smågaver, og flødekarameller holder størstedelen af folk af. Til det egoistiske projekt kan jeg naturligvis kreere karameller med frugtkarameller & mynte og lakrids til mit eget lager.